Τηλ. Κέντρο: +306948272569 | info@storageforall.gr

Β΄ Αποθήκη Νέας Ιωνίας

Το κλειδί στην έξυπνη αποθήκευση

Επιφάνειες αποθηκών, σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Self storage solutions

Ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης

Το κτίριο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, επί της οδού Αλικαρνασσού 31 (είσοδος) και Ελ. Βενιζέλου 127, στη Νέα Ιωνία, πολύ κοντά στην Εθνική οδό. Η Ελευθερίου Βενιζέλου είναι κεντρικός δρόμος της Νέας Ιωνίας, ο οποίος ξεκινάει από τις γραμμές του τραίνου, περνάει από το άγαλμα της Μητέρας και καταλήγει στην διασταύρωση προς Τατοΐου ή Δεκελείας.Το κτίριο μας βρίσκεται ανάμεσα στο Άγαλμα της Μητέρας και την διασταύρωση προς Νέα Φιλαδέλφεια ή Μεταμόρφωση.

Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση για τους κατοίκους Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης, αλλά και για τους κατοίκους των υπολοίπων περιοχών της Αττικής μέσω της Εθνικής οδού.

Οι διαθέσιμοι χώροι, βρίσκονται στον 2ο όροφο και 4ο όροφο του κτιρίου.
Πρόκειται για χώρους κατάλληλους για αποθήκευση οικοσκευών, για χώρο φύλαξης αρχείων, προσωπικών ή επαγγελματικών. Οι χώροι είναι επίσης κατάλληλοι για την δημιουργία έδρας επιχείρησης. Η δυνατότητα χρήσης του ανελκυστήρα, η ασφαλής αποθήκευση τους μακριά από υγρασίες, η ασφάλεια που παρέχουν ο συναγερμός, οι κάμερες παρακολούθησης με το καταγραφικό και το σύστημα πυρανίχνευσης, καθιστούν τις αποθήκες μας, ιδανική λύση για κάθε είδους ανάγκη σας.

Αποθήκη Νέα Ιωνία B
Αποθήκη Νέα Ιωνία
Αποθήκη Νέα Ιωνία
Αποθήκη Νέα Ιωνία
Αποθήκη Νέα Ιωνία B

ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

‘A ΑΠΟΘΗΚΗ

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΑΠΟΘΗΚΗ

ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΠΟΘΗΚΗ

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΘΗΚΗ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ